2017-12-17

Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive svensk moms på 25%. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive frakt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig och varför. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel utgår ångerfristen. Kunden står själv för frakt och returfrakt. Självklart måste varan returneras i samma skick som den kom i inkl tillbehör etc.

Garanti

Vi har i dagsläget ett års garanti på alla nya produkter i våran webbshop. Garanti för begagnade produkter kan variera enligt produktens beskrivning men som standard är det ingen garanti. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss även efter att garantiperioden utgått. Vi är mycket måna om att endast sälja produkter av högsta standard så skulle något defekt uppvisas kan vi många fall tänka oss att förlänga garantin beroende på situationen. Livslängden på våra celler och laddare är uppskattad till ca 10 år under normal omständigheter.

Leveranser

Vi skickar mindre (brev) försändelser flera gånger i veckan och större försändelser (skrymmande) ca 2 gånger i veckan. Vi erbjuder spårbar frakt för alla produkter under 20 kg. Vi ansvarar dock inte för varan efter vi att vi lämnar den till frakt bolaget. Varor under 1000 gram kan vi skicka som vanliga brev och de är inte spårbara och vi ansvarar inte heller där för leveransen utan det gör postnord.

Under vinterhalvåret när det är mycket snö eller svårframkomligt kommer vi försöka lämna och hämta paket minst en (1) gång i veckan.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Hämta Själv

Väljer du att hämta din order så är det viktigt att du hämtar inom en rimlig tid, öppettider finns under fliken “Kontakt” på hemsidan. Har du inte hämtat den inom 30 dagar så måste vi ta ut en förvaringsavgift på minst 250 kr vecka (beroende på storlek). Efter 3 månader tillfaller alla icke uthämtade ordrar och övergivna produkter batteridoktorn.

Speciella eller stora ordrar/beställningar uppskattar vi om ni (kunden) meddelar oss innan så vi kan förbereda för en smidig transaktion/överlämning.

GDPR
Genom att registrera en beställning godkänner du att vi behandlar den data du ger oss. Kontakta oss om du har frågor.

Cookies

Denna webbsida drivs med wordpress och woocommerce som använder kakor. Gillar du inte kakor så kan du välja att stänga av kakor i din webbläsare permanent eller surfa på denna site inkognito (Ctrl+shift+n).