Sunstorm T5

24995kr SEK

Endast 1 kvar i lager

Kategorier: , ,

Beskrivning

Många har saknat våran Sunstorm T2 och det är en av våra mer efterfrågade fordon som inte säljs längre. Att ta hem 3 hjuliga cyklar från kina var riktigt dyrt och vi åkte på 80% tull så vi sålde alla med stor förlust och därför tar vi inte hem dem eller något liknande igen.

Nu har vi äntligen hittat en lämplig ersättare hos en av Europas främsta elcykelfabriker!

Som du ser på designen är det en härlig skapelse som visserligen inte har feta däck men som ändå är rejält stabil! Denna kommer med laglig 250W motor som går i 25 km/h men vill du trimma den är det säkert möjligt då den har en King Meter display där man troligen kan ställa in max hastigheten. Också perfekt för dig som t.ex. inte vill köra snabbare än t.ex 15-20 km/h.

Batteriet kommer vara ett 36V10Ah (eller 14,5ah) så god för ca 40-100 km elcykling men vi kan även beställa dessa utan batteri och bygga vårat eget om så önskas.

Något vi haft stora problem med hos de kinesiska leverantörerna är att förse cyklarna med BRA stänkskärmar! Det har vart nästan omöjligt för dem att förstå i sverige vill man inte bli lerig när man cyklar. De säljer dock bland annat till jägare i canada och ja, de kanske inte bryr sig mycket om de blir lite leriga…. Till fatbikes och Trikkes är det också mycket svårt att hitta after market stänkskärmar. Men med T5 medföljer riktigt bra sådan både bak och fram! Vill man förlänga dem ännu mer (om man kör i t.ex. snö) så finns det extra förlängningar på Biltema eller cyclegear,

Den har skivbroms framtill och rullbroms baktill och 3 växlar vilket räcker för trikke. Det bästa är dock att den har en rejält lastyta både baktill och framtill! Denna modell är designad för att vara just stabil och säker med bästa möjliga balans… vilket våran T2 inte riktigt var då den var ett fartmonster på 500W med gashantag som kunde bränna på i 40 km/h!