Rea!

Spänningstestare för batterireparatörer

1795kr SEK

I lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Detta är en av de mest fantastiska produkter vi har stött på! Den kan enkelt på någon sekund mäta spänningen på upp till 24 stycken celler SAMTIDIGT! Den räknar också skillnaden mellan cellerna och om det är obalans. För oss som reparerar och testar batterier dagligen är detta en av våra bösta verktyg. Troligen är den utvecklad för att vara permanent ansluten till stora DIY batterier för t.ex solel så man snabbt kan upptäckta om någon cell skiljer sig från de andra men Den är ännu mera ovärdelig för oss som batterireparatörer! Tidigare har man behövt ha smart BMS med blåtand för att kunna ha kolla på cellerna på samma sätt men BT tar också död på batterierna om man glömmer den på! Denna drivs på en separat 5V USB-C så drar aldrig ström från batterier och laddar inte ur det.

Denna är för inomhusbruk och ska inta avändas i lador, skjul, garage eller liknande där det finns småkryp som gärna kryper in där det är varmt. Den har stöd för bägge JST standarderna, 2mm och 2.54mm.

Denna kommer som standard med Mandarin man kan ändra språket till engelska. USB C kabel medföljer. Du kan INTE ansluta 2 batterier samtidigt till de olika JST storlekarna. Men du kan såklart ansluta till 2 stycken 8S batterier med samma storlek på ena sidan så kan du övervaka 2 batteripack med samma display! Spänning per cell är 0,1-6V så inte lämpligt för blybatterier.

Mer information

Vikt 750 g