SevenChip B6 V3 Hobbyladdare

399kr499kr SEK

 
Artikelnr: LK207-1 Kategorier: ,

Beskrivning

Alternativ för dig som vill ha en B6 men lite billigare. Fabriken som tillverkar dessa hobbyladdare åt SkyRC tillverkar dem också åt andra företag. SkyRC är den mest populära modellen och de erbjuder en snygg låda och lite andra saker som gör att det känns bäst att köpa. Se videon nedan. De finns dock andra märken som istället drar ner på lyxgrejorna för att få en lite enklare produkt som ändå ska göra samma sak. Vi erbjuder därför nu SevenChips version till ett bättre pris än SkyRC. Köp en av varje och avgör själv vilken som är mest prisvärd.

Kraftfull hobbyladdare i miniformat! Laddar batteripack på 1S (3.7V) till 6S (22.2V) i de flesta format. Med JST anslutning för balansering, kapacitetstestning och allt man kan önska sig! Perfekt för dig som sysslar med drönare och annat radiostyrt, men även för testning av enskilda celler t.ex. Lifepo4 celler, 12V blybatterier etc.

Denna är också samma modell som vanliga SkyRc Imax B6 version och inte miniversionen som vi säljer. Den är ca 25% billigare in inköp än SkyRC original.

SevenChip har inte PC-link, guldplätterade/sammanfogade banankontakter eller DC kontakt.

Artikelnr: LK208

Kurisosa: Varför tog jag en bild på produkten på ett elskåp? För att när jag hade butiken vi Karlaplan stog det en dag en kille utanför min verkstad och fottade en exklusiv 150 000 krs Rolex klocka på just ett elskåpet så detta blir en bra kontrast. Dessutom var det bra ljus ute den dagen.

Vad är en Strömadapter?
Den används för att ge ström till laddaren, utan den fungerar inte produkten. De flesta som säljer denna typ av laddare säljer endast UTAN strömadapter för de förutsätter att alla redan har en sådan. Vilket du troligen inte har då du just nu läser det “finstilta”. Så är du osäker så köp med strömadapter. Man också också använda denna utan adapter men då krävs ett 12-15V batteri med DC kontakt.

Vad är en Hobbyladdare?
Det är en laddare som laddare batterier för radiostyrda hobbyfordon (drönare, bilar, flygplan, båtar etc). De är ofta på ca 5-22V och denna är fullt inställbar och kan ladda både lithium, lifepo4, nimh och blybatterier. Den kan inte ladda din elcykel eller din tesla, tyvärr. Denna testar också kapaciteten på batterier och celler och det går utmärkt att testa enskilda 6V/12V blybatterier och liknande.

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Variant

MED strömadapter, UTAN strömadapter