Rea!

Bosch Powerpack 500 – DIY batteripack

3995kr SEK

Mycket fördelaktigt pris på första upplagan!

I lager

Artikelnr: NB077 Bosch DIY Pack 500Wh Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Dessa har utvecklats i tyskland för Europas elcykelreparatörer så att man enkelt ska kunna byta cellerna när de blir slitna! Bosch har lagt miljoner på att ha system som är svårt och dyrt att knäcka och kan därför ta runt 9000 kr för ett nytt batteri! Detta pack är för de modernare Powerpack och det enda du behöver göra är att ansluta JST kontakterna och sätta fast plus och minus! Du kan fixa ditt Bosch batteri på under 10 minuter för halva kostanden! Det kräver dock att du har ett batteri med fungerande BMS, detta pack är bara celler, cellhållare och sladdar.

Dessa är byggda med BAK N18650CP vilka kan jämföras med Panasonic NCR18650B i kapacitet eller Samsung 35E livslängd. Det är kanske inte många som känner till BAK men det är en av världens största batterifabriker och har jobbat länge i fordonsindustrin och Phylion (värdens största tillverkare av elcykelbatterier) kommer 2023 gå över till just BAK. Det är ett kinesiskt företag men även Samsung, LG, Panasonic och Sanyo har batterifabriker i kina numera.

Vi kommer försöka göra en video på hur man öppnar bosch skalen, vilket kanske är det svåraste, sedan är det bara att plocka ut det gamla och in med det nya, du behöver kunna löda, möjligen kan det fungera med Wago kontakter eller crimpning men det är ont om plats i dessa skal.

Mer information

Vikt 4000 g