Nyhet: Spårbar frakt för 100 kr

Vi kommer nu erbjuda spårbar frakt för 100 kr på alla laddare under 1kg. De skickas spårbart med postnord. Dock måste de lämnas in hos ombud och det tar postnord två dagar att leverera dessa. Då detta är en liten webbshop så lämnar vi inte paket till ombud oftare än ca 1-2 gånger i veckan.

Uppdatering:
Har nu provat detta fraktsätt i två veckor och det har vart mycket uppskattat och minst 75% av alla kunder har valt spårbart. Leveranstiden har vart ca 1 dygn från att det lämnats in. T.ex lämnades ett brev in tors 25 okt. 14:23 och fanns att hämta för mottagaren fre 26 okt. 09:37. Just detta exemplar var från stockholm till Morgongåva som visserligen inte är långt i avstånd (en bit bortom uppsala) men ändå en litet tätort med 1400 invånare. Morgongåva är nog kanske mest känt för att apotea har sitt logistikcenter där så det kan också förklara att det gick så snabbt men de leveranser jag kollat på har alla tagit max 24 timmar.

Den tjänst gäller dock bara upp till 1 kg, det kan inte lämnas i brevlåda utan måste lämnas in postkontor och även om det är spårbart så får mottagaren INTE någon avisering förens brevet faktiskt finns att hämta.