Eva Foam 1kvm

19kr295kr SEK

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Eva Skum (Eva Foam, Ethylene-Vinyl Acetate) är ett fantastiskt material som kan användas till så mycket. Vi använder detta när vi bygger batterier som stötdämpande material men det kan användas till att göra Cosplay kostumer, i Flip/Flop tofflor, sittunderlag, som filter i cigaretter, skoinlägg, som fyllning i cykelsadlar med mera.

Vi har dock har mycket svårt att hitta dessa i bra kvalité och till ett bra pris så nu vi valt att själva bli importörer och återförsäljare av dessa. De väger nästan ingenting men har en väldigt stor volym så det är svårt att frakta dem billigt men vi har dock hittat en lösning som gör att vi kan ta begränsade mängder riktigt billigt.

Vi tar hem dessa just nu i formatet 50cm * 200cm med en tjocklek på ca 2.5mm, en hårdhet på 38 grader och är utan färg så de är naturligt vita. Vi kommer troligen även erbjuda andra tjocklekar och färger beroende på ditt önskemål så hör gärna av dig, notera dock att leverans tiden är över 2 månader från tillverkaren för att få ett bra pris.

*Uppdatering*
Ny har vi äntligen färgad självhäftande evafoam i 2mm (lila), 3mm(blå) samt 4mm (röd) och vi kommer erbjuda varuprover för dig som inte vet exakt vilken tjocklek du behöver eller vill känna på produkten innan du köper en hel rulle!

OBS! dessa väger ca 200-300 gram per rulle men den stora volymen gör att den fraktdragade vikten blir ca 1500 gram och det är det vi måste ta betalt för. Varje rulle är ca 50 cm lång och har en diameter på 9cm. Vid köp av 5 lvm (10m*0,5m)så kan vi erbjuda bästa pris.

Mer information

Vikt 1500 g
Färg

Blå 3mm (Självhäftande), Lila 2mm (Självhäftande), Röd 4mm (Självhäftande), Varuprov (4 små bitar), Vit 2.5mm (Ofärgad)