Batteripack för Segway I2/X2

Kategori: Etikett:

Beskrivning

Då segway lade ner produktion 2020 tillverkas kompatibla batterier i en annan fabrik med licens från segway att använda deras mjukvara. Original batterier går genom flera led i kedjan för att få sina “segway” klister märken och både exportör, importör och återförsäljare ska en bit av kakan och därför kostar ett nytt batteri hos svenska återförsäljare 17000 kr. Vi säljer i grunden samma batteri bra mycket billigare, direkt från fabriken! Dessa är 100% kompatibla med I2/X2 modellerna, diagnostik instrument samt blåtand.

Original Segway med lithium batteri hade endast 5,2ah men med moderna celler har man nu uppgraderat kapaciteten till 12ah, över det dubbla, så du kan åka dubbelt så långt!

Vi erbjuder dessa med 1 års garanti i dagsläget men de bör hålla lika länge som ditt gamla, dvs ungefär 10 år.

OBS! Du bör byta bägge batterierna samtidigt! Du ska inte köra med ett 10 år gammalt och ett nytt, de kan skada varandra.

  • 1 batteri = 14995 kr
  • 2 batterier = 14500 kr styck.
  • 4 batterier = 14000 kr styck.

Beställningssortiment 2022

Detta batteri ingår i vårat beställningssortiment för 2022. Vi kan beställa hem det åt dig och med ett års garanti från tillverkaren. Det är inget vi lagerför då elcyklar som passar dessa batterier troligen är ovanliga i Sverige. Du har ingen returrätt på beställningsvaror så var noga att kolla vilken modell som passar din elcykel.

Mer information

Antal

1 Batteri, 2 Batterier